Groepspraktijk De Kerf

Groepspraktijk De Kerf bestaat uit een multidisciplinair team van podologen, gespecialiseerde voetverzorgers, voetreflexologen, diëtiste/ voedingsdeskundige, psychologische consulente/psychologische begeleiding ... De praktijk evolueerde van een solopraktijk (opgestart in 1992 door Christel De Kerf) tot een volwaardige groepspraktijk.

Wat kan je van ons verwachten?

Gepassioneerd

Onze passie is om mensen zoals jij met de beste zorgen zo goed mogelijk op weg te helpen.

Resultaatgericht

Vanuit een holistische benadering trachten we het beste resultaat te verkrijgen voor jou. Met de nadruk op kwaliteit en professionaliteit.

Positief

Bij ons staat een lach, respect en vriendelijkheid centraal.

Wat zeggen anderen over ons?

Ik heb Christel een aantal jaren geleden ontdekt door mond aan mond reclame. En sindsdien is de voetreflexologie een standaard behandeling in mijn agenda. Ze is heel professioneel, warm en ik hou van de energie die er hangt. Ook bij de steunzolen van mijn dochters of ingegroeide teennagels…1 adres.
Caroline Steenssens
Ikzelf en mijn moeder zijn al jaren uiterste tevreden klanten van Christel.De verzorging van onze voeten worden telkens weer met de glimlach en heel veel zorg behandeld in een zeer gezellige en vooral hygienische praktijk. Ook kunnen wij daar terecht voor onze steunzolen ,die voorafgaand door een correcte voetanalyse gemaakt worden,kortom voor al de noden die onze voetjes nodig hebben kunnen wij daar terecht!!Bedankt Christel !!
Martine Charlier
De voetreflexologie is fantastisch! Ontspannend, luisterend oor, goed advies! Gewoonweg TOP! Christel is niet alleen een geweldige voetreflexologe, ook als pedicure is ze super! Al jaren last van ingegroeide nagels die anderen niet opgelost kregen, en nu geen pijnlijke ingegroeide nagels meer! Dikke merci!
Marleen Crauwels
Heel tevreden al sinds 1998 (!). Top en altijd even vriendelijk en goedlachs.
Miranda B.
Vandaag complimentje op de voetkliniek over mijn mooie zachte en goed verzorgde voetjes. Dikke pluim voor jou die al jaren met mijn voeten speelt.
Roelands I.
Dag Charlotte, je bent een topper in je vak. Zelfs de verpleging die hier dagelijks over de vloer komen, hadden het opgemerkt dat mijn voeten perfect worden verzorgd, volgens de regels van de kunst. ( ik ben namelijk diabetespatient) Gedreven moeder,gedreven dochter. Merci!
Stevens H.
Ik ken kristel al meer dan 20 jaar en haar job moet niemand haar nog leren. Weet de tijd nog dat ze aan huis kwam. Nu ik kan hier niks slecht over zeggen, een zeer bekwaam persoon die je met veel plezier helpt.
Profielfoto van Birger Casteleyn
Birger Casteleyn
2de maal voetreflexologie laten doen, en na een paar slapeloze weken terug deftig kunnen slapen. Christel is niet alleen top wat je voeten betreft, ze heeft ook tijd om gewoon even te luisteren. Top service en ik beveel deze Groepspraktijk zeker aan.
Marleen Verbruggen

Updates over de praktijk

Een vraag? Advies nodig? Behandeling laten uitvoeren?

Maak gerust een afspraak en we helpen je graag verder.

Maak een afspraak