De voeten zijn de spiegels van ons lichaam. Spieren, organen, gewrichten, ... Ze kunnen allemaal teruggevonden worden in drukpunten op beide voeten. Door middel van drukpunttechnieken op de reflexzones van de voet oefenen we zo impact uit op je probleemgebieden.

Wat is het doel van voetreflexologie?

Het doel is om stress te verminderen en harmonie te brengen tussen lichaam en geest. Het brengt meer vitaliteit en bevorderd het zelfhelend vermogen van het lichaam. Wij stellen geen medische diagnoses. 

Wanneer kan voetreflexologie helpen?

 • Stress en burn-out 
 • Spanningshoofdpijn 
 • Beginnende hoofd- en nekklachten 
 • Spierpijnen 
 • Slaapproblemen 
 • Spijsverteringsklachten 
 • Vochtophoping 
 • Zwangerschapreflexologie

Voetreflexologie bij baby’s/kinderen

Ook voor baby's en kinderen kan voetreflexologie helpen. Via de diverse zones op de voetjes en de handjes kunnen we inwerken op alle delen van het lichaam. Deze zachte aanraking is voor kinderen een manier van communiceren. 

Wanneer heeft je baby of kind nut van voetreflexologie?

 • Darmkrampjes verminderen 
 • Reflux   
 • Immuunsysteem versterken 
 • Slaapproblemen 
 • Rusteloosheid

Wat zeggen anderen over ons?

Vandaag complimentje op de voetkliniek over mijn mooie zachte en goed verzorgde voetjes. Dikke pluim voor jou die al jaren met mijn voeten speelt.
Roelands I.
Ikzelf en mijn moeder zijn al jaren uiterste tevreden klanten van Christel.De verzorging van onze voeten worden telkens weer met de glimlach en heel veel zorg behandeld in een zeer gezellige en vooral hygienische praktijk. Ook kunnen wij daar terecht voor onze steunzolen ,die voorafgaand door een correcte voetanalyse gemaakt worden,kortom voor al de noden die onze voetjes nodig hebben kunnen wij daar terecht!!Bedankt Christel !!
Martine Charlier
Heel tevreden al sinds 1998 (!). Top en altijd even vriendelijk en goedlachs.
Miranda B.
Dag Charlotte, je bent een topper in je vak. Zelfs de verpleging die hier dagelijks over de vloer komen, hadden het opgemerkt dat mijn voeten perfect worden verzorgd, volgens de regels van de kunst. ( ik ben namelijk diabetespatient) Gedreven moeder,gedreven dochter. Merci!
Stevens H.
Ik heb Christel een aantal jaren geleden ontdekt door mond aan mond reclame. En sindsdien is de voetreflexologie een standaard behandeling in mijn agenda. Ze is heel professioneel, warm en ik hou van de energie die er hangt. Ook bij de steunzolen van mijn dochters of ingegroeide teennagels…1 adres.
Caroline Steenssens
De voetreflexologie is fantastisch! Ontspannend, luisterend oor, goed advies! Gewoonweg TOP! Christel is niet alleen een geweldige voetreflexologe, ook als pedicure is ze super! Al jaren last van ingegroeide nagels die anderen niet opgelost kregen, en nu geen pijnlijke ingegroeide nagels meer! Dikke merci!
Marleen Crauwels
Ik ken kristel al meer dan 20 jaar en haar job moet niemand haar nog leren. Weet de tijd nog dat ze aan huis kwam. Nu ik kan hier niks slecht over zeggen, een zeer bekwaam persoon die je met veel plezier helpt.
Profielfoto van Birger Casteleyn
Birger Casteleyn
2de maal voetreflexologie laten doen, en na een paar slapeloze weken terug deftig kunnen slapen. Christel is niet alleen top wat je voeten betreft, ze heeft ook tijd om gewoon even te luisteren. Top service en ik beveel deze Groepspraktijk zeker aan.
Marleen Verbruggen

Een vraag? Advies nodig? Behandeling laten uitvoeren?

Maak gerust een afspraak en we helpen je graag verder.

Maak een afspraak