Binnen een individuele begeleiding gaan we aan de slag met psychologische interventies tijdens één-op-één gesprekken. Hiervoor ben je welkom bij onze psychologische consulente, Amber.

Wat kan je verwachten?

We starten met een intakegesprek van anderhalf uur om elkaar beter te leren kenne en de hulpvraag duidelijk te krijgen. Als er een klik is, stippelen we enkele doelen uit die we in de begeleiding nastreven. Een sessie zal dan steeds één uur duren. We bekijken wat jouw noden zijn en wat ik voor jou kan betekenen.

Hoe kan Amber jou helpen?

Samen proberen we een beter zicht te krijgen op jouw gevoelens, gedachten en gedragingen via een diagnostisch, counselend en/of coachend proces. We werken voornamelijk volgens de cognitieve-gedragsmatige benadering.

Je kan bij mij terecht met klachten rond angst, stemming, zelfbeeld/identiteit/seksualiteit, stress en hechting.
Uiteraard ben je ook steeds welkom voor een goed gesprek of om je hart te luchten.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak bij Amber.

praktijkkaizen@outlook.com
0490/21 51 82
https://praktijkkaizen.be

Wat zeggen anderen over ons?

De voetreflexologie is fantastisch! Ontspannend, luisterend oor, goed advies! Gewoonweg TOP! Christel is niet alleen een geweldige voetreflexologe, ook als pedicure is ze super! Al jaren last van ingegroeide nagels die anderen niet opgelost kregen, en nu geen pijnlijke ingegroeide nagels meer! Dikke merci!
Marleen Crauwels
Ik ken kristel al meer dan 20 jaar en haar job moet niemand haar nog leren. Weet de tijd nog dat ze aan huis kwam. Nu ik kan hier niks slecht over zeggen, een zeer bekwaam persoon die je met veel plezier helpt.
Profielfoto van Birger Casteleyn
Birger Casteleyn
Ikzelf en mijn moeder zijn al jaren uiterste tevreden klanten van Christel.De verzorging van onze voeten worden telkens weer met de glimlach en heel veel zorg behandeld in een zeer gezellige en vooral hygienische praktijk. Ook kunnen wij daar terecht voor onze steunzolen ,die voorafgaand door een correcte voetanalyse gemaakt worden,kortom voor al de noden die onze voetjes nodig hebben kunnen wij daar terecht!!Bedankt Christel !!
Martine Charlier
Dag Charlotte, je bent een topper in je vak. Zelfs de verpleging die hier dagelijks over de vloer komen, hadden het opgemerkt dat mijn voeten perfect worden verzorgd, volgens de regels van de kunst. ( ik ben namelijk diabetespatient) Gedreven moeder,gedreven dochter. Merci!
Stevens H.
Vandaag complimentje op de voetkliniek over mijn mooie zachte en goed verzorgde voetjes. Dikke pluim voor jou die al jaren met mijn voeten speelt.
Roelands I.
Heel tevreden al sinds 1998 (!). Top en altijd even vriendelijk en goedlachs.
Miranda B.
2de maal voetreflexologie laten doen, en na een paar slapeloze weken terug deftig kunnen slapen. Christel is niet alleen top wat je voeten betreft, ze heeft ook tijd om gewoon even te luisteren. Top service en ik beveel deze Groepspraktijk zeker aan.
Marleen Verbruggen
Ik heb Christel een aantal jaren geleden ontdekt door mond aan mond reclame. En sindsdien is de voetreflexologie een standaard behandeling in mijn agenda. Ze is heel professioneel, warm en ik hou van de energie die er hangt. Ook bij de steunzolen van mijn dochters of ingegroeide teennagels…1 adres.
Caroline Steenssens

Een vraag? Advies nodig? Behandeling laten uitvoeren?

Maak gerust een afspraak en we helpen je graag verder.

Maak een afspraak