Nadat we een screening hebben uitgevoerd, kan er nagegaan worden of podologische zooltherapie nuttig is. Voor onze podologische zolen te ontwikkelen werken wij met BORGinsole samen. Als het blijkt dat de oorzaak van het probleem niet enkel vanuit de voeten komt, gaan we de patiënt laten doorverwijzen om een samenwerking te bekomen met andere (para)medische beroepen.

Wat is een BORGinsole zool?

  • Hoogtechnologische zolen met  gepatenteerde 3D technologie
  • Volledig op maat gemaakt 
  • Je hebt slechts 1 paar nodig voor alle activiteiten
  • Ze zijn afwasbaar en kunnen zelfs in de wasmachine 
  • Gaan meestal 3 tot 4 jaar mee 
  • Ze bestaan uit sterk en vederlicht materiaal

Wat zeggen anderen over ons?

Heel tevreden al sinds 1998 (!). Top en altijd even vriendelijk en goedlachs.
Miranda B.
Vandaag complimentje op de voetkliniek over mijn mooie zachte en goed verzorgde voetjes. Dikke pluim voor jou die al jaren met mijn voeten speelt.
Roelands I.
2de maal voetreflexologie laten doen, en na een paar slapeloze weken terug deftig kunnen slapen. Christel is niet alleen top wat je voeten betreft, ze heeft ook tijd om gewoon even te luisteren. Top service en ik beveel deze Groepspraktijk zeker aan.
Marleen Verbruggen
Ik heb Christel een aantal jaren geleden ontdekt door mond aan mond reclame. En sindsdien is de voetreflexologie een standaard behandeling in mijn agenda. Ze is heel professioneel, warm en ik hou van de energie die er hangt. Ook bij de steunzolen van mijn dochters of ingegroeide teennagels…1 adres.
Caroline Steenssens
Ikzelf en mijn moeder zijn al jaren uiterste tevreden klanten van Christel.De verzorging van onze voeten worden telkens weer met de glimlach en heel veel zorg behandeld in een zeer gezellige en vooral hygienische praktijk. Ook kunnen wij daar terecht voor onze steunzolen ,die voorafgaand door een correcte voetanalyse gemaakt worden,kortom voor al de noden die onze voetjes nodig hebben kunnen wij daar terecht!!Bedankt Christel !!
Martine Charlier
Dag Charlotte, je bent een topper in je vak. Zelfs de verpleging die hier dagelijks over de vloer komen, hadden het opgemerkt dat mijn voeten perfect worden verzorgd, volgens de regels van de kunst. ( ik ben namelijk diabetespatient) Gedreven moeder,gedreven dochter. Merci!
Stevens H.
De voetreflexologie is fantastisch! Ontspannend, luisterend oor, goed advies! Gewoonweg TOP! Christel is niet alleen een geweldige voetreflexologe, ook als pedicure is ze super! Al jaren last van ingegroeide nagels die anderen niet opgelost kregen, en nu geen pijnlijke ingegroeide nagels meer! Dikke merci!
Marleen Crauwels
Ik ken kristel al meer dan 20 jaar en haar job moet niemand haar nog leren. Weet de tijd nog dat ze aan huis kwam. Nu ik kan hier niks slecht over zeggen, een zeer bekwaam persoon die je met veel plezier helpt.
Profielfoto van Birger Casteleyn
Birger Casteleyn

Een vraag? Advies nodig? Behandeling laten uitvoeren?

Maak gerust een afspraak en we helpen je graag verder.

Maak een afspraak